Pellanet

Σε πλήρη εξέλιξη οι διαδικασίες προετοιμασίας για το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες προετοιμασίας για το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας. Ο Δήμαρχος Έδεσσας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο, επισκέφτηκαν τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, όπου ενημερώθηκαν για την πορεία του πολύ σημαντικού αυτού έργου για την Έδεσσα.
Ο Υπουργός ενημέρωσε τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη ότι οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί και από πλευράς Υπουργείου Δικαιοσύνης έχουν δοθεί οι εντολές για τη γρήγορη υλοποίηση της διαδικασίας κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου με Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε ότι ο Δήμος Έδεσσας θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!