Pellanet

Σκύδρα: Με τι επιστρέφει στην βαλίτσα της η Ιγνατιάδου από την Αθήνα

Στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ συμμετείχε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης σε σχέση με τα πολιτιστικά και αθλητικά, καθώς και τα χρηματοδοτικά τους εργαλεία. Επιπλέον στην συνεδρίαση ομιλία πραγματοποίησε ο διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος μετέφερε στο σώμα τις εμπειρίες του από αθλητικές εκδηλώσεις.

Ακολούθως η Δήμαρχος επισκέφτηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου εκεί συναντήθηκε με τους Υπουργούς Παναγιώτη Σκουρλέτη και Σωκράτη Φάμελλο. Στο τραπέζι έπεσαν θέματα του Δήμου Σκύδρας.

 Όμως οι μαραθώνιες, όπως αποδείχτηκε, συναντήσεις δεν τελείωσαν εδώ. Η κ. Ιγνατιάδου είδε συνεργάτες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του ΓΓ κ. Συναδινού. Στο επόμενο διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα των επαφών.

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!