Pellanet

Σκύδρα: Σύλληψη Αθηναίου δικηγόρου – τραβεστί για ασέλγεια σε ανηλίκους

Μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα που κυκλοφορεί ημίγυμνη και επιδεικνύει το πλούσιο στήθος της σε ανήλικους νεαρούς έψαχναν οι Αστυνομικοί στην Σκύδρα και τελικά τους προέκυψε γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, ο οποίος είχε κάνει ορμονοθεραπεία επιμήκυνσης στήθους!
Το τραγελαφικό πλην όμως σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε πριν τρεις ημέρες στην περιοχή της Σκύδρας όπου ο 53χρονος δικηγόρος των Αθηνών οποίος είχε κάνει πλαστική στο πρόσωπο για να δείχνει γυναικείο και βέβαια ορμονοθεραπεία για να αποκτήσει στήθος, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικό να "ψαρεύει" ανήλικα αγόρια και νεαρούς.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Newsit, οι αστυνομικοί "έριξαν" στην περιοχή "δόλωμα" και συγκεκριμένα έναν νεαρό σωματώδη αστυνομικό, οποίος έπιασε φιλίες με τους νεαρούς που σύχναζαν στη περιοχή, συλλέγοντας με αυτό το τρόπο πληροφορίες. Πράγματι η ημίγυμνη γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε ο αστυνομικός, έκανε την εμφάνιση της ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή και "ψάρευε" αγόρια ασελγώντας σε βάρος τους μέσα στο πολυμορφικό αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Τελικά πριν από περίπου τρεις ημέρες, ο αστυνομικός είδε να πλησιάζει στην περιοχή ένα κίτρινο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια... "γυναίκα", έντονα βαμμένη μάλιστα και χωρίς να φοράει κάποιο ρούχο, ώστε να κρύβει το στήθος της, η έστω στηθόδεσμο. Βέβαια ο αστυνομικός δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως μόλις η μυστηριώδης γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς το μέρος της. Έπιασαν κουβέντα και βέβαια η ξαναμμένη... "γυναίκα" τον κάλεσε να μπει στο όχημα της για να ερωτοτροπήσουν.
Σύμφωνα με το Newsit, εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της δήλωσε την ιδιότητα του και προσπάθησε να την συλλάβει. Από εδώ και έπειτα ξεκινούν οι απανωτές εκπλήξεις, που προκαλούν κλαυσίγελο. Η ημίγυμνη... γυναίκα αντέδρασε, χτύπησε χαστούκια τον αστυνομικό στο πρόσωπο, ενώ όταν αυτός προσπάθησε να της πιάσει το χέρι για να της περάσει χειροπέδες η μυστηριώδης γυναίκα ως άλλη Μαινάδα τον δάγκωσε στο χέρι μέχρι να τον ματώσει. Αμέσως επενέβησαν οι συνάδελφοι του νεαρού αστυνομικού που καραδοκούσαν και κατάφεραν να συλλάβουν την.... μυστηριώδη γυναίκα.
Η αποκάλυψη..
Στο τοπικό Τμήμα πια, οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν τελικά πως έχουν να κάνουν με έναν 53χρονο άνδρα και μάλιστα γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, οποίος είχε προβεί σε ορμονοθεραπεία για την επιμήκυνση στήθους και πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο, προκειμένου να αποκτήσει γυναικεία χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit, λοιπόν, πρόκειται για δικηγόρο με καταγωγή από την Μαγνησία και μόνιμο κάτοικο Αθηνών, όπου και διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο. Όπως αποδείχθηκε ο 53χρονος ταξίδευε συχνά στην Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, προκειμένου να "θρέφει" το πάθος του για τους άνδρες....χωρίς να κρύβει το επιπλέον πάθος του για τα ανήλικα αγόρια, καθώς ένας 16χρονος τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος του

newsit.gr

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες για την άμεση απομάκρυνση του
αγροτικού εξοπλισμού τους που βρίσκεται εντός των γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας
Δ.ΥΠ.Α. (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) επί της οδού Σαλαμίνος του
οικισμού Κρύας Βρύσης Πέλλας, προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στον
απρόσκοπτο καθαρισμό και αποψίλωσή τους.