Pellanet

Στρατηγικός Σχεδιασμός – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Πέλλας

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση με θέμα Στρατηγικός Σχεδιασμός – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Πέλλας 2015-2019 την Δευτέρα 23 Μαρτίου στην αίθουσα πληροφόρησης στο Πνευματικό Κέντρο των Γιαννιτσών. Η συνάντηση είχε στόχο την παρουσίαση των βασικών αρχών του Στρατηγικού Σχεδιασμού και την ανάπτυξη συζήτησης για τη διαμόρφωση της οριστικής και πλήρους μορφής του. Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής ήταν να συμμετέχουν στο διάλογο όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Για το λόγο αυτό καλέστηκαν οι Βουλευτές Πέλλας, η Περιφέρεια Κ.Μ., ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Π.Κ.Μ, οι Δημοτικές Παρατάξεις, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, το Επιμελητήριο Πέλλας, αναπτυξιακοί και παραγωγικοί φορείς του Δήμου καθώς και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Με την έναρξη της συζήτησης το λόγο πήρε η Διευθύντρια Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πέλλας κ. Παυλίδου η οποία παρουσίασε αναλυτικά τους άξονες και τα μέτρα του Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κατόπιν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, αναφέρθηκε στο σκοπό της συγκεκριμένης συνάντησης, στους στόχους και το Όραμα της Δημοτικής Αρχής. ''Σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι η παρουσίαση και η διαβούλευση πάνω στους άξονες που έχουμε θέσει για την επόμενη πενταετία. Μόνο μέσα από το διάλογο, τη συμμετοχή και τη συντονισμένη και αποτελεσματική συνεργασία μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Πέλλας. Με ενιαία στρατηγική και συλλογικό σχεδιασμό θα επιτύχουμε την αγροτική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου αλλά και συνολικά της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας'' τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Με έκδηλη τη διάθεση συνεργασίας, παρουσιάστηκαν σημαντικές προτάσεις και τοποθετήσεις από τους βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων , τους εκπροσώπους επιστημονικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Πέλλας κ. Χρήστος Σμίας, κ. Ιωάννης Σηφάκης, εκπρόσωπος της Βουλευτού κ. Θεοδώρας Τζάκρη, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας κ. Ελισάβετ Τσιγαρίδα , ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών κ. Βλαδίμηρος Χριστοδούλου, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών κ. Πέτρος Περδικάτσης, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ. Νικόλαος Παπανικολάου, κ. Ευστάθιος Καστερίδης, κ. Ολυμπία Παπαδοπούλου και κ. Ιωάννης Σταυρίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πέλλας κ. Χρήστος Πασσαλής, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Αθανάσιος Ξυνίδης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημ. Επιχειρήσεων, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης καθώς και δημότες του Δήμου Πέλλας.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:37 - ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΣΤΗ PELLA TV

15:32 - Συνάντηση του Περιφερειάρχη Α. Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο και τον ΥΜΑΘ Κ. Γκιουλέκα

15:27 - Αποκατάσταση κλιματισμού στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών

15:23 - Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Γιώργου Αλεξόπουλου

15:14 - Ο Κόσμος αγκάλιασε την ιδέα του … EDESSA CHERRY FESTIVAL

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»