Pellanet

Σχέδια για τη δημιουργία ενός Open Mall στην Έδεσσα

Ο Δήμος Έδεσσας και ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, παρουσίασαν σε εκδήλωση διαλόγου και διαβούλευσης, τους βασικούς άξονες της πρότασης για δημιουργία Open Mall στο κέντρο της πόλης μας.

Ένα στοιχείο της παρουσίασης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εμπόρους που συμμετείχαν στη διαβούλευση ήταν η παράθεση ιδεών για παρεμβάσεις στις όψεις των καταστημάτων, μία δράση που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα. Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας, που θα χειριστεί αυτό το κομμάτι του προϋπολογισμού, έχει δώσει σε συνεργασία με τους μελετητές μία σειρά αξιόλογων προτάσεων, που θα συζητηθούν εκτενέστερα μετά την πιθανή έγκριση του προγράμματος, για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται από το Δήμο Έδεσσας και αφορούν τη διαμόρφωση πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων, τον φωτισμό και εορταστικό φωτισμό της πόλης, τη διαμόρφωση των κοινόχρηστων WC, την προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης και την εγκατάσταση δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Το σύνολο των παρεμβάσεων αυτών θα έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα, καθώς δημιουργούνται συνέργειες με το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που έχει εγκριθεί και θα αρχίσει να υλοποιείται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά και την υφιστάμενη υποδομή της πόλης.

Στη διαβούλευση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας και Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Πέτρος Γαλανός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νεκτάριος Ελμαλόγλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Δήμου Έδεσσας και πολλοί έμποροι.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”