Pellanet

Συναντήσεις με συμβούλους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού

Την Παρασκευή ο Βουλευτής Πέλλας και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Γιάννης Σηφάκης και ο πρόεδρος του της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς είχαν συνάντηση με τους συμβούλους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, τους Κους Γιάννη Δρίβα και Γιώργο Κατραχούρα, με τους οποίους συζήτησαν 1. το καθεστώς αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων και την κατηγοριοποίησή τους. Η αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων γίνεται βάσει των όρων και προϋποθέσεων που θέτει η Κ.Υ.Α. 46596/2004 (ΦΕ.Κ. 1793 Β), ανεξάρτητα από το μέγεθος της εγκατάστασης, τον αριθμό των θεατών, το είδος του αθλήματος ή την κατηγορία των αγώνων που διεξάγονται σε αυτές. Η απουσία κατηγοριοποίησης των εγκαταστάσεων και των κριτηρίων ελέγχου, έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία αδειοδότησης πολλών μικρών αθλητικών κέντρων ή απλών προπονητικών γηπέδων, τα οποία δεν πληρούν το σύνολο των απαιτήσεων της παραπάνω Κ.Υ.Α., κάποιες από τις οποίες δεν είναι καν απαραίτητες για τη λειτουργία τους. 2. Έγινε παρουσίαση της πρότασης του Ομίλου προς τον Δήμο Αλμωπίας, ώστε το κτίριο της λεγόμενης κλειστής αγοράς να μετατραπεί σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, για τις ανάγκες των γειτονικών σχολείων το πρωί, ως προπονητικό κέντρο αντισφαίρισης το απόγευμα και ως χώρος εκδηλώσεων και εκθέσεων για τον δήμο ή φορείς της περιοχής όποτε χρειαστεί. 3. την ανάληψη κοινής πρωτοβουλίας με το υπουργείο παιδείας και τους δήμους για την αξιοποίηση και απόδοση στην κοινωνία των σχολικών αυλών μετά την λειτουργία των σχολικών μονάδων, 4. την ενίσχυση των ομοσπονδιών με αποσπασμένους προπονητές και την ουσιαστική αξιοποίησή τους.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .

11:55 - «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»