Pellanet

Συνάντηση εργασίας στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου Αηδονά για τα έργα του ΕΣΠΑ που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας

Με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά και τη συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο συνάντηση εργασίας σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από το ΕΣΠΑ.

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο έργο «Αντιπλημμυρική προστασία Έδεσσας (π. Εδεσσαίου)» συνολικού προϋπολογισμού 1.900.000,00 € το οποίο έχει ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης. Οι αρμόδιοι μηχανικοί και υπηρεσιακά στελέχη ενημέρωσαν την κυρία Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τον Δήμαρχο Έδεσσας για την εξέλιξη του έργου και τις διοικητικές ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

 

Η μεγάλη αυτή παρέμβαση της Π.Ε. Πέλλας αφορά εργασίες αποκατάστασης/αντικατάστασης της υφιστάμενης επενδεδυμένης κοίτης του ποταμού Εδεσσαίου, συνδράμοντας στην αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης ζώνης της πόλης της Έδεσσας και ειδικότερα της περιοχής των Καταρρακτών που αποτελεί κόσμημα για την πόλη και την Πέλλα γενικότερα.

 

Η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά ζήτησε από τα στελέχη των εμπλεκόμενων υπηρεσιών να κινηθούν με ταχύτητα, συνέπεια και συνεργασία ώστε να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες που απομένουν και να μπει το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας της Έδεσσας σε τροχιά υλοποίησης ενώ και ο κ. Γιάννου συντάχθηκε με την άποψη της κυρίας Αηδονά.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Έδεσσας Δημήτρης Ταπαζίδης, ο Διευθυντής του ΥΗΣ Άγρα – Εδεσσαίου Ιωάννης Κρουσταλλακίδης ο Αν. Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας Αθανάσιος Σταυρίδης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Έδεσσας Ηλίας Γκουγιάννος, ο μηχανικός του Δήμου Έδεσσας Σάββας Νεσλεχανίδης και τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, μηχανικοί κ.κ. Ιάκωβος Τσελίδης και Λάμπης Ιορδανίδης.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

11:10 - Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

10:56 - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ»

12:02 - Από τα Γιαννιτσά στην Κρακοβία: Το 1ο Γυμνάσιο σε μια ευρωπαϊκή εμπειρία μάθησης και συνεργασίας.

12:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:56 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών

11:53 - 11ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025