Pellanet

Συναυλία με μελοποιημένα έργα Εδεσσαίων ποιητών

Μία μοναδική συναυλία χάρισε στο κοινό της Έδεσσας το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας!

Ο Διευθυντής του Δημοτικού μας Ωδείου, Μιλτιάδης Κασσάρας, μελοποίησε έργα των Εδεσσαίων ποιητών Τ. Γκόντη, Θ. Καναβούρα, Μαρινέρο, Θ. Σαρηγκιόλη και Κ. Σταλίδη, τα οποία παρουσίασε στο κοινό της Έδεσσας, με τη βοήθεια της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Έδεσσας και μία πλειάδα ερμηνευτών και μουσικών.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν οι Κώστας Πρατσινάκης, Παναγιώτης Αβραμίδης, Χριστίνα Ρωσσικοπούλου, Ευνίκη Τσέμπογλου, Χριστόδουλος Φανιόπουλος, ενώ την ορχήστρα αποτελούσαν οι μουσικοί Απόστολος Κουτσιμανής, Δημήτρης Ευαγγελίδης, Γιώργος Μπόνος, Παναγιώτα Καραμούζη, Θάνος Κράλλης και στο πιάνο και τη διεύθυνση ο Μιλτιάδης Κασσάρας.

Οι μελωδίες του Μιλτιάδη Κασσάρα και τα λόγια των Εδεσσαίων ποιητών γέμισαν την αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και μάγεψαν το κοινό, που καταχειροκρότησε τους συντελεστές.

Το Εαρινό Φεστιβάλ Μουσικής Έδεσσας, διανύει τη δεύτερη χρονιά της ύπαρξής του και μας έχει χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές. Η επόμενη εκδήλωση, με τίτλο «Beau soir» θα πραγματοποιηθεί στο Παρθεναγωγείο, το Σάββατο, 12 Μαΐου με ελεύθερη είσοδο.

Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαΐου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ