Pellanet

Συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, συνέλλαβαν τέσσερις (4) ημεδαπούς ηλικίας 20, 43, 19 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης, κατοχής, μεταφοράς και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αρχικά συνελήφθη ο 25χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε εκμισθώσει από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο 9ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σακούλα, η οποία περιείχε (2100) γραμμάρια κάνναβης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 25χρονος από κοινού με τρεις ακόμα ημεδαπούς 20, 43 και 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη, διακινούσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης χρησιμοποιώντας πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία τα εκμίσθωναν από εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Επιπλέον προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από κοινού έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή των 20χρονου και 43χρονου επιπλέον βρέθηκαν (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (6,2) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27