Pellanet

Συνεχίζεται η υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Κανονικά συνεχίζεται η υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το τρέχον έτος.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά που αφορούσαν σημαντικές παρεμβάσεις για την Πέλλα.

Ειδικότερα, η Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία έργα ύψους 110.000,00 € τα οποία αφορούν «Κοπή Χόρτων και καθαρισμός ερεισμάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας 2018», προϋπολογισμού 70.000,00 € και «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών», προϋπολογισμού 40.000,00 €.

Επιπλέον, ψηφίστηκε, επίσης κατά πλειοψηφία, σε προηγούμενη συνεδρίαση, η «Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού για την ανάθεση της σύµβασης του έργου: «Βελτίωση – επισκευή υφιστάµενων οδοστρωµάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας (α) Τµήµατα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα και (β) της Επαρχιακής Οδού 3 ∆ιασταύρωση µε Εθνική Οδό 2 (πλησίον Ριζαρίου) – Σεβαστειανά – Σκύδρα – Ριζό – όρια Νοµού Πέλλας», Προϋπολογισµού: 2.500.000,00 €», έργο που θα επιλύσει σημαντικά προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας.

Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Συνεχίζουμε κανονικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος σε ανάγκες που υπάρχουν και αντιμετωπίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και διευκολύνοντας την πρόσβαση. Προωθούμε όλες τις παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει, μικρές ή μεγαλύτερες, δεδομένης της γραφειοκρατίας και του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία μας. Ελπίζω και εύχομαι, στο άμεσο μέλλον, όταν θα προχωρήσουμε στην έγκριση κι άλλων έργων, οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων να λαμβάνονται ομόφωνα, διότι, όλοι μας πρέπει να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου, 2018


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

17:33 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις σοβαρές ελλείψεις στα Παιδιατρικά Τμήματα των δυο νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών

17:31 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για κατοχή ναρκωτικών

17:30 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Η εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία.’’

17:28 - Ξεκίνησαν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Πέλλας – Προθεσμία ως 1η Αυγούστου

17:27 - Θερινό Πρόγραμμα διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας και του Πολιτισμού

17:25 - Θερινό σινεμά στην Έδεσσα- Πρόγραμμα

17:22 - Συναυλία-Μουσική βραδιά “ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”

17:19 - : Θερινός κινηματογράφος στη Σκύδρα

17:18 - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

17:16 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής