Pellanet

«Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων από ΚΤΕΟ»

 Την ερώτησή του προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας, Βασίλης Γιουματζίδης, σχετικά με τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων από το ΚΤΕΟ. Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός οχημάτων, που δεν έχουν ελεγχθεί πέραν των δύο ετών από ΚΤΕΟ. Ο κ. Γιουματζίδης τονίζοντας ότι πρόκειται για ζήτημα υψίστης σημασίας για τρεις κυρίως λόγους, 1) Καταπάτηση της εθνικής νομοθεσίας 2) Ρύπανση του περιβάλλοντος 3) Αύξηση του φαινομένου των ατυχημάτων, ζήτησε από τον κ. Ρέππα να προβεί σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία για τον συντονισμό πιο οργανωμένου ελέγχου έτσι ώστε να τηρείται η νομοθεσία κατά γράμμα και επίσης ρώτησε τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εάν προτίθεται να εφαρμόσει περισσότερους ελέγχους ακόμα και αν απαιτείται νομοθετική ρύθμιση. 

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά