Pellanet

Τιμητική βράβευση ΑΛΛΗΛΟΝ και ΔΡΟΜΕΑ

Τιμητική εκδήλωση βράβευσης του ελληνικού δικτύου αλληλεγγύης «ΑΛΛΗΛΟΝnet και της εταιρείας «ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Ε.» θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Νάουσας, για την ευγενική χορηγία επίπλων από την πλευρά τους σε εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς του Δήμου, αλλά και τη διαρκή προσφορά τους στην κοινωνία.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00, στον Χώρο Πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" (αίθουσα ΒΕΤΛΑΝΣ).

 

Στη διάρκειά της θα παρουσιαστεί το έργο του δικτύου «ΑΛΛΗΛΟΝnet» και της εταιρείας «ΔΡΟΜΕΑΣ Α.Ε.» και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του κυρίου Άγγελου Παγκράτη, ιδρυτή και επίτιμου προέδρου του δικτύου και ειδικού συντονιστή για την Ευρωπαϊκή Οικονομική Διπλωματία στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης, με θέμα: «Πώς η ελληνική οικονομία από ουραγός ανάπτυξης μπορεί να γίνει πρωτοπόρος. Το απαραίτητο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η προσαρμογή στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης».

Δημοσιεύτηκε στις 1 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη