Pellanet

To Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας για τους εκπαιδευτικούς

Η κυβέρνηση ολισθαίνοντας όλα και περισσότερο στην αυταρχικότητα και την συνταγματική εκτροπή αποφάσισε προληπτικά! και για λόγους δημόσιας τάξης και υγείας! να επιστρατεύσει τον κλάδο των εκπαιδευτικών.
Το μέτρο έρχεται ως επίδειξη δύναμης του μνημονιακού τιμωρού που αφού δημιούργησε την ανεργία και την μετανάστευση την επικαλείται για να επιβάλλει ετσιθελικά τις πολιτικές τους.
Άλλωστε βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το νέο πειθαρχικό που καταργεί ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας.
Αστείο επιχείρημα αποτελεί η δήθεν έγνοια της συγκυβέρνησης για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων των νέων μας, των οποίων το μέλλον αυτοί (οι διαρκώς κυβερνώντες) έχουν καταστρέψει.
Ο κλάδος μας πρώτος έχει υποστεί την κρατική τρομοκρατία με επιστρατεύσεις αλλά και με καταδίκες συνδικαλιστών. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η τρομοκράτηση συνειδήσεων και ο κοινωνικός αυτοματισμός είναι απαραίτητο εργαλείο για την επιβολή των μνημονιακών επιταγών. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε και να μην τρώμε το τυρί από τα ΜΜΕ της τρόικας.
Ο κλάδος μας συμπαρίσταται στους εκπαιδευτικούς και στο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της απεργίας.
Πιστεύουμε ότι είναι καθήκον κάθε Έλληνα δημοκράτη και πατριώτη να αντισταθεί σε αυτούς που έχουν κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο και το μνημόνιο σύνταγμα. Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πέλλας

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:28 - Δήμος Έδεσσας-εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Guillain – Barre (Γκιλέν Μπαρέ)

14:23 - Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που έγινε τον Οκτώβριο του 2017 στη Χαλκιδική

13:31 - 1η θέση σε διαγωνισμό της YMEF κατέκτησε μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Πέλλας

12:33 - Για Απόκριες και Κούλουμα η πυξίδα δείχνει και φέτος Σκύδρα

11:22 - ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

12:35 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗΣ

19:44 - Απάτη: Στην Πέλλα οι νεκροί ποτίζουν χωράφια!

19:42 - Στη δεξίωση για το νέο έτος του Επιμελητηρίου Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης

19:39 - Εδεσσαϊκό Καρναβάλι-Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 – Επίσημη Έναρξη Καρναβαλιού –

19:36 - Ισχυρό μήνυμα στήριξης του Έβρου και συνολικά της Θράκης από τον ΥπΑΑΤ, Κώστα Τσιάρα – Τα μέτρα που ανακοίνωσε σε σύσκεψη με παραγωγούς στην Αλεξανδρούπολη