Pellanet

Το Επιμελητήριο Πέλλας στον Υπ.Μεταφορών

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, Ιορδάνης Τσώτσος και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΕΕ, επισκέφτηκαν τον Υπουργό Μεταφορών, Κωστή Χατζηδάκη.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχτηκαν απόψεις και προτάθηκαν από το Προεδρείο της ΚΕΕΕ συγκριμένα θέματα που αφορούσαν πάγια αιτήματα των παραγωγικών τάξεων της Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, κ. Τσώτσος έθεσε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Βόρειας Ελλάδος και του Νομού Πέλλας. Πιο Συγκεκριμένα:
Τη Σιδηροδρομική σύνδεση μέσω Βουλγαρίας και Ρουμανίας με τη Μόσχα ώστε να εξάγονται με ταχύτητα και μειωμένο κόστος τα προϊόντα. Είναι αίτημα των Εξαγωγέων και των Επιχειρηματιών της Βορείου Ελλάδος και κυρίως των Εξαγωγέων του Νομού Πέλλας. Η Πρόταση του Επιμελητηρίου Πέλλας συμπίπτει με την πρόταση του Υπουργού Μεταφορών της Βουλγαρίας, ο οποίος έχει δηλώσει την επιθυμία για σιδηροδρομική σύνδεση με την Ελλάδα με σκοπό την μεταφορά εμπορευμάτων.
Την επιτάχυνση της μελέτης για Προαστιακό Σιδηρόδρομο Ν. Πέλλας με ουσιαστική λειτουργία από και προς Θεσσαλονίκη.
Τη Δημιουργία Αεροδρομίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Σε πρώτη φάση να λειτουργήσει KARGO για την μεταφορά προϊόντων και σε 2η φάση ως Αεροδρόμιο Βορείου Ελλάδος & Βαλκανίων.

Ο Υπουργός Μεταφορών κ. Χατζηδάκης είδε πολύ θετικά τα αιτήματα της ΚΕΕΕ και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πέλλας και δεσμεύτηκε για την εξέταση και την επίλυσή τους.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ