Pellanet

Το Φεστιβάλ Καντίνας έρχεται στη Βέροια και σας περιμένει!

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε μια νέα διάσταση γεύσης στη Βέροια! Το Φεστιβάλ Καντίνας ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά και σας προσκαλεί στον Προμηθέα (Εβραϊκά Μνήματα) από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Κάθε απόγευμα, από τις 5 μ.μ., οι καντίνες θα σας προσφέρουν μια εκπληκτική ποικιλία γευστικών απολαύσεων!

 

Αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει με τις μυρωδιές από καπνιστό κρέας, ζουμερές πανσέτες και τραγανά σουβλάκια. Τα φρέσκα churros, βουτηγμένα σε ζάχαρη και σοκολάτα, θα γλυκάνουν τη διάθεσή σας, ενώ οι αχνιστές ασιατικές γεύσεις και το τραγανό τηγανητό κοτόπουλο θα σας ενθουσιάσουν.

 

Αν αγαπάτε τις κλασικές γεύσεις, ετοιμαστείτε να απολαύσετε καλοψημένα, αλλά και βραστά λουκάνικα και νόστιμα hot dogs που θα κάνουν την κάθε μπουκιά μια γιορτή. Για τους γλυκατζήδες, οι βάφλες με τις πλούσιες κρέμες και οι λουκουμάδες με μέλι είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία!

 

Η μουσική θα δώσει τον ρυθμό στην εμπειρία σας! Την Παρασκευή, η Ορχήστρα Γκουτζιλίκα θα μας κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα παραδοσιακά κομμάτια. Το Σάββατο, ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας "Η Καλλιθέα" θα μας ταξιδέψει σε ποντιακούς ρυθμούς, ενώ την Κυριακή, η Σταυρούλα Γελκοβάνη και οι συνεργάτες της θα κλείσουν το φεστιβάλ με μαγευτικές μελωδίες.

 

Η είσοδος είναι μόλις 3 ευρώ ανά ημέρα, και για τους πιο ενθουσιώδεις, το Full Pass για όλο το τριήμερο κοστίζει μόνο 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία έχουν δωρεάν είσοδο, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φορέα - σύλλογο που θα υποδείξει ο δήμος Βέροιας, συμβάλλοντας καθοριστικά στο κοινωνικό-φιλανθρωπικό μας έργο.

 

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για γευστικές ανακαλύψεις και αξέχαστες στιγμές!

 

Τοπικές επιχειρήσεις είναι ευπρόσδεκτες.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:54 - Από τον Νείλο στην Ήπειρο: Το Ταξίδι του Παπύρου Ενώνει τα Σχολεία της Πιερίας και των Ιωαννίνων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ