Pellanet

Το Γενικό Λύκειο Αξού πραγματικότητα

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΞΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΡΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΟΥ

Εκδόθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ, τεύχος β΄, αρ. φύλλου 1395/14-7-2009) η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ίδρυση του Γενικού Λυκείου Αξού του Δήμου Κύρρου.
Το πρώτο Λύκειο του Δήμου Κύρρου είναι πλέον μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα και εκπληρώνεται ένας μεγάλος στόχος των μαθητών, των γονέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου, των εκπαιδευτικών αρχών του Νομού μας και, βεβαίως του Βουλευτή Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ωρίμασε το αίτημα ίδρυσης Λυκείου και εξασφαλίστηκε η στέγασή του, με τις συνεχείς παρεμβάσεις του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας (παλαιότερη και τωρινή) επεδίωκε την οριστικοποίηση της ίδρυσης και λειτουργίας του.
Υπενθυμίζεται ότι από την περίοδο της υπουργικής θητείας της κας Γιαννάκου (12-3-2007), ακολούθως του κου Στυλιανίδη (3-9-2008) και εφέτος του κ. Σπηλιωτόπουλου (11-3-2009), ο κ. Τζαμτζής στήριξε ουσιαστικά το αίτημα του Δήμαρχου Κύρρου κ. Ιωαννίδη και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας που αναβαθμίζει την παρεχόμενη εκπαίδευση της νεολαίας μας.
Το προσεχές διάστημα οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες θα προχωρήσουν στην στελέχωσή της νέας σχολικής μονάδας με διευθυντή,-ντρια και το ανάλογο προσωπικό, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:47 - ΕΕ και Βρετανία ετοιμάζουν αμυντική συμφωνία ενόψει της συνόδου κορυφής του Μαΐου στο Λονδίνο

13:00 - Έκλεψαν 3,5 τόνους κάρβουνα από μάντρα στους Θρακομακεδόνες

12:31 - Θεσσαλονίκη: Μετρό και ηλεκτροκίνητα λεωφορεία μείωσαν τους αέριους ρύπους στην πόλη -Τα στοιχεία

12:30 - Δήμας: Πρωτοποριακό και καινοτόμο το Flyover για τα ελληνικά δεδομένα -Εντός χρονοδιαγραμμάτων οι εργασίες

13:06 - Ομολόγησε ο 23χρονος για το διπλό φονικό στο Αίγιο -Στις φυλακές Κορυδαλλού με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα

09:35 - Η πιο εύκολη γλώσσα για να μάθει κανείς, σύμφωνα με μεταφραστική εταιρεία

09:27 - Θεσσαλονίκη: Κανονικά σήμερα τα ταξί στους δρόμους -Ανεστάλη η απεργία

13:48 - Ηράκλειο: Συνελήφθη 37χρονος που έκρυβε όπλα στο σπίτι του

13:44 - Η ΕΕ παγώνει και εκείνη τους δασμούς στα αμερικανικά προϊόντα για 90 ημέρες, μετά την κίνηση Τραμπ

13:41 - Αλήθεια ή μύθος: Λειτουργεί η αφαίρεση μαγνητών από το ψυγείο για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας;