Pellanet

Το ΙΕΚ Αριδαίας στον 5ο Ιαματικό Ημιμαραθώνιο Λουτρών Αριδαίας (ΠΟΖΑΡ)

 

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ συμμετείχε στον δημοφιλή Ημιμαραθώνιο τόσο με τους Συνοδούς Βουνού με εθελοντές στις διαδρομές...όσο και με τους Αρτοζαχαροπλάστες που κέρασαν τους αθλητές στον τερματισμό.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες αθλητές από όλη την Ελλαδα....και φυσικά στους εθελοντές σπουδαστές μας και τους εκπαιδευτές τους για τη φιλότιμη και αξιέπαινη συμμετοχή.

Καλή αντάμωση στον 6ο Ημιμαραθώνιο του χρόνου!!!

Σημ.Οι Συνοδοί Βουνού είναι μια πολύ μοντέρνα ειδικότητα, που πανελλαδικά πρώτα στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι και αναμένεται να αποφοιτήσει φέτος το καλοκαίρι, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε μονοπάτια και ορεινές διαδρομές που επισκέπτονται οι πολυάριθμοι τουρίστες που αναζητούν την περιήγηση και την ευεξία.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.