Pellanet

Τον καθαρισμό ρεμάτων του Δήμου Έδεσσας είδε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Το έργο «Καθαρισμός ρεμάτων του Δήμου Έδεσσας» είδε από κοντά ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας. Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ενημέρωσαν τον κ. Θεοδωρίδη για το κατασκευαστικό κομμάτι αλλά και τη σκοπιμότητα του έργου το οποίο αποσκοπεί στην προστασία του φέροντος οργανισμού της γέφυρας για τη διασφάλιση των διερχόμενων οδηγών αλλά και την προστασία της περιοχής από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα, το έργο με συνολικό προϋπολογισμό 120.000,00 € χρηματοδοτούμενο από το Περιφερειακό Ταμείο, αναφέρεται στον καθαρισμό ρεμάτων στη γέφυρα του ποταμού Εδεσσαίου στο Ριζάρι. Κατασκευάστηκε αναβαθμός με ανάλογη λεκάνη ηρεμίας για την προστασία των βάθρων της γέφυρας και των πρανών του ρέματος του ποταμού και έγινε καθαρισμός ανάντι και κατάντι της γέφυρας.

6

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τα στελέχη για την γρήγορη κατασκευή, την επίβλεψη και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση του έργου. Σχολιάζοντας, ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε «Το έργο του καθαρισμού συμβάλλει στη διασφάλιση της διέλευσης των οδηγών και είναι ακόμη έργο που υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στην κατεύθυνση της προστασίας των κατοίκων, των περιουσιών, αγροκτημάτων από τα πλημμυρικά φαινόμενα. Με στοχευμένες παρεμβάσεις συνεχίζουμε την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού στην Πέλλα και στην Κεντρική Μακεδονία για την βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών που αποτελούν προϋπόθεση για τη βελτίωση ποιότητας ζωής των κατοίκων της Πέλλας».

Δημοσιεύτηκε στις 1 Απριλίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά