Pellanet

Τουρνουά μίνι βόλλευ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα σε ομάδες των 3 ατόμων, αγόρια και κορίτσια. Το τουρνουά ''Παίζω βόλλευ στον Πεζόδρομο'' διοργανώνεται από το Δήμο Πέλλας, στο πλαίσιο της 3ης Ανθοέκθεσης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών.
Όσα παιδιά επιθυμούν να παίξουν και έχουν γεννηθεί τα έτη 2000/2001 και 2002/2003, πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία ΕΠΟΝ, ώρα 10.30. ( δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται αποδεκτές στην γραμματεία των αγώνων). Θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια- προσφορά του Ι.ΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.
Υπεύθυνοι αγώνων: Φωτεινή Καφετζάκη, Μαρία Πασσαλή, Γιάννης Πασχώνης, Δώρα Συλλέκτη. Δηλώσεις συμμετοχών: Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας, τηλ 2382 3 50809.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά