Pellanet

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Πέλλα παρουσίασε ο Χρ. Γιαννούλης στην Έδεσσα

Τους οκτώ υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε παρουσία δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα, των Θεοδώρας Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι σύμβουλοι αναφέρθηκαν στους λόγους που τους ώθησαν να ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους στις εκλογές του Μαΐου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, τόνισε: «Αναγνωρίζω στους περιφερειακούς συμβούλους της Πέλλας γενναιότητα. Είμαι ευγνώμων και σέβομαι απεριόριστα την προσπάθεια τους να βγούνε μπροστά σε μία μάχη όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσουν ψήφο, σταυρό και ελπίδα. Σε έναν αγώνα στον οποίο καλούνται να μεταδώσουν αλήθειες, έχοντας απέναντί τους μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία ψέματος, λοιδορίας, παραπληροφόρησης, διαστροφής της πραγματικότητας ακόμα και στοχευμένης συσκότισης».

Αναφερόμενος στα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν επί δεκαετίες την περιοχή, με βασικότερο αυτό του οδικού δικτύου, ο κ.Γιαννούλης υπογράμμισε:«Είναι ιστορική η ανάγκη και το καθήκον να δώσουμε αυτή την μάχη για τις επόμενες γενιές. Για να είμαστε σε θέση να δώσουμε απαντήσεις σε όσους δικαίως οργίζονται για το γεγονός ότι χρειάζονται μιάμιση ώρα για να έρθουν από τη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα, όταν χρειάζεται πια μία ώρα για να πάει κάποιος από τη Θεσσαλονίκη στο Μέτσοβο. Να δώσουμε απαντήσεις στους καλλιεργητές που παραπονούνται ότι δεν έχουν λάβει ακόμα αποζημιώσεις από την περσινή καταστροφή στα κεράσια και να κάνουμε γνωστή την ασύρματη και ψηφιακή μετεωρολογία που μπορεί να προσφέρει ένα πολύ σημαντικό όπλο στους αγρότες της Πέλλας».

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» είναι οι εξής:

  • Γκαβανίδου Χρύσα, υπάλληλος Α.Τ.Ε.Ι.Θ.
  • Κυριακού Ευάγγελος, δημοτικός υπάλληλος
  • Κωστοπόλου Αικατερίνη, χορογράφος
  • Παπαδόπουλος Γεώργιος, πυροσβέστης
  • Σγορούδης Γεώργιος, λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας
  • Σεμερτζίδου 'Αννα, φιλόλογος
  • Σταυρίδης Γιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας
  • Τσιτερίδης Αναστάσιος, έμπορος

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη