Pellanet

ΤΡΙΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-Η Έδεσσα ταξιδεύει στο Βιετνάμ.

Ο Δήμος Έδεσσας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βιετνάμ, διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Βιετνάμ, καθώς και τις άριστες σχέσεις συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στον Δήμο και τη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προβληθούν ταινίες και ντοκιμαντέρ του βιετναμέζικου κινηματογράφου, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν δράσεις γευσιγνωσίας με παραδοσιακά βιετναμέζικα εδέσματα, τα οποία θα προσφέρονται σε δημότες και επισκέπτες της πόλης.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου

•     Πλατεία Στουγιαννάκη: Γευσιγνωσία βιετναμέζικων εδεσμάτων, ώρες 11:00–15:00 & 17:00–20:00

•     Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος: Προβολή βιετναμέζικης ταινίας, 20:30–22:00

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου

•     Πλατεία Στουγιαννάκη: Γευσιγνωσία βιετναμέζικων εδεσμάτων, ώρες 11:00–15:00 & 17:00–20:00

•     Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος: Προβολή βιετναμέζικης ταινίας, 20:30–22:00

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

•     Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος: Προβολή βιετναμέζικης ταινίας, 20:30–22:00

Η συνεργασία του Δήμου Έδεσσας με το Βιετνάμ ξεκίνησε το 2012 με την πρώτη επίσκεψη Πρέσβη στην πόλη μας και από τότε έχει ενισχυθεί μέσα από αμοιβαίες επισκέψεις και κοινές δράσεις, που αναδεικνύουν το κλίμα εγκάρδιας φιλίας και συνεργασίας. Οι σχέσεις αυτές αποτελούν θεμέλιο για ένα μέλλον βασισμένο στον αμοιβαίο σεβασμό και τη δημιουργικότητα.

Ο Δήμος Έδεσσας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διεθνή διασύνδεση της πόλης σε πολιτιστικό, οικονομικό και τουριστικό επίπεδο, ενισχύοντας τους δεσμούς με μια δυναμικά αναπτυσσόμενη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, που διαθέτει πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.