Pellanet

Τζάκρη: Συνεργασία στην ΚΤΥΠ ΑΕ για το νέο Νηπιαγωγείο Προμάχων και το Ολοήμερο Δημοτικό του Αρχαγγέλου

Συνεργασία είχαν σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Βασίλη Καραγιάννη για την εκπόνηση της μελέτης ανέγερσης του νέου 2/θέσιου νηπιαγωγείου Προμάχων και την προμήθεια του 4/θέσιου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου με προκατασκευασμένη αίθουσα και λοιπό εξοπλισμό.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά την κατάθεση από την κ. Τζάκρη στην ΚΤΥΠ Α.Ε. όλων των εγγράφων που της παραδόθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας για την ολοκλήρωση του φακέλου προκειμένου να προχωρήσει η εκπόνηση της μελέτης  για την ανέγερση του νέου 2/θέσιου νηπιαγωγείου Προμάχων σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για το ίδιο θέμα στις 3-1-2018 στην ΚΤΥΠ Α.Ε. παρουσία και του Δημάρχου Αλμωπίας.

Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε η πληρότητα του φακέλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε. ανακοίνωσε στην κ. Τζάκρη και τον κ. Μπίνο ότι έχει δρομολογηθεί η εκπόνηση της μελέτης ανέγερσης του νηπιαγωγείου Προμάχων από τις υπηρεσίες της ΚΤΥΠ Α.Ε., η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης η κ. Τζάκρη κατέθεσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο το αίτημα που έχει κατατεθεί από το 4/θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου για την προμήθεια από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. μιας προκατασκευασμένης αίθουσας προκειμένου να λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Η ύπαρξη ενός τέτοιου χώρου κρίνεται αναγκαία για το μάθημα της πληροφορικής, καθώς και για την στέγαση και την καλύτερη οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα προβολών και για το μάθημα της ενισχυτικής διδασκαλίας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος δεσμεύθηκε για την παράδοση της προκατασκευασμένης αίθουσας στο Δημοτικό Σχολείου Αρχαγγέλου τον Ιούνιο.

Επίσης το Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου αιτείται την προμήθεια εξοπλισμού, όπως αρχειοθηκών, βιβλιοθηκών, γραφείων Η-Υ, γραφείων δ/νσης, γραφείων διδασκαλίας, καθισμάτων κ.λπ. τα οποία θα παραδοθούν άμεσα.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!