Pellanet

Χανιά: Νέα στοιχεία για τον διαμελισμένο άντρα -Αποδείξεις και σπρέι στη σακούλα με το κεφάλι, ψάχνουν τα χέρια

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με τη σοκαριστική υπόθεση του διαμελισμένου άντρα που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το zarpanews.gr, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας και του τεμαχισμού του 30χρονου Ινδού που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Χανιά, όταν εργαζόμενοι στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν σε σακούλα ένα ανθρώπινο κρανίο.

Χανιά: Αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι στη σακούλα που βρέθηκε το κεφάλι
Τελευταίο κρίσιμο στοιχείο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, είναι πως μέσα στη σακούλα που βρέθηκε το κρανίο του θύματος υπήρχαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την περιοχή Ρεθύμνου, καθώς η έρευνα των Αρχών, σε συνεργασία με το εργοστάσιο, έδειξε πως οι επίμαχες σακούλες έφτασαν από απορριμματοφόρο από το Ρέθυμνο.

Ως προς τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, αν και αρχικά εκτιμήθηκε ότι μπορεί να συνέβη περίπου δέκα ημέρες νωρίτερα, το πιθανότερο είναι να μην ξεπερνά τις 5-7 μέρες, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, και με βάση αυτό, από μεριάς ΔΕΔΙΣΑ γίνεται προσπάθεια να ιχνηλατηθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο βρήκαν και άλλα μέρη του σώματος. Αυτή τη φορά εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα.

Οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην ινδική κοινότητα του Ρεθύμνου, η οποία αριθμεί περίπου 800 μέλη που απασχολούνται στον αγροτικό τομέα και σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος, ενώ έχουν έρθει σε επαφή και με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν προσλάβει προσωπικό από τρίτες χώρες (Μπαγκλαντές, Πακιστάν), χωρίς όμως να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια εξαφάνιση.

Το έργο των Αρχών θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο, αν το θύμα δεν είχε νόμιμα έγγραφα παραμονής.

Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν και ότι το έγκλημα αφορά μεταξύ τους διαφορά, ενώ το εργαλείο που θα υποδείξει ο ιατροδικαστής ότι πιθανόν χρησιμοποιήθηκε για τον τεμαχισμό του νεκρού είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες.

Χανιά: Σε σοκ οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο
Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο zarpanews.gr, σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι τρεις εργαζόμενοι που βρήκαν το κεφάλι, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, Κώστα Πατεράκη. Μάλιστα, αρχικά ο εργαζόμενος που είδε πρώτος το κεφάλι του θύματος, σκέφτηκε ότι επρόκειτο για κούκλα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιος είχε αποκόψει και πετάξει σε κάδο ένα ανθρώπινο κεφάλι, ενώ από τα μακριά μαλλιά υπέθεσαν ότι πρόκειται για γυναίκα.

Ωστόσο, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα χέρια, γεγονός που δυσχεραίνει την ταυτοποίηση του θύματος, καθώς δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα.

Πάντως, οι ίδιοι εργαζόμενοι ανέφεραν πως λίγο νωρίτερα είχαν περάσει από τον ιμάντα σακούλες κλειστές που ανέδυαν έντονη δυσοσμία, οπότε υπάρχει η πιθανότητα τα χέρια να έχουν καταλήξει ήδη στον ΧΥΤΥ.

Σημειώνεται ότι εάν τα χέρια ή άλλα μέλη του σώματος απορρίφθηκαν σε πράσινο κάδο, τότε θα κατέληξαν στο εργοστάσιο του Αμαρίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου, 2023


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:34 - 4ο Περιβαλλοντικό & Αθλητικό Φεστιβάλ «ΑΓΑΠΩ ΛΟΥΔΙΑ» – Μη λείψει κανείς!

12:30 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στους παραγωγούς που επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις και βροχοπτώσεις σε κοινότητες της Αλμωπίας

12:26 - Η βιβλιοθήκη του 2ου Γυμνασίου Έδεσσας φιλοξένησε τον ποιητή Θοδωρή Σαρηγκιόλη

12:22 - Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Νάξο

12:19 - Μήνυμα του Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη σε μαθητές και γονείς για τις πανελλαδικές εξετάσεις

12:17 - Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ της απόφασης Αυγενάκη για το πρόγραμμα ενίσχυσης των παρακάρλιων περιοχών, ύψους 43 εκατ. ευρώ

12:14 - Επίσκεψη της Υφυπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου Σοφίας Βούλτεψη στον Δήμαρχο Πέλλας

07:23 - Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη 29 Μαΐου στον Άγιο Σπυρίδωνα (περιοχή Αγίου Γεωργίου)

15:02 - Ενημέρωση προς τους Δημότες- Προτροπή μη χρήσης της γέφυρας του Πλατανότοπου μέχρι νεότερης ανακοίνωσης

15:00 - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ