Pellanet

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024 η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων της Έδεσσας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ενώ παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αλμωπίας κ. Στέφανος, κληρικοί της πόλεως, ο Δήμαρχος, κ. Ι. Τσεπκεντζής, και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.

Η εκδήλωση άρχισε με επίκαιρη ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Παντελεήμονος Καραλάζου (δρ.Θ.), Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως και Υπευθύνου Νεότητος. Ακολούθησαν απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές των Κατηχητικών της Έδεσσας και του Εκκλησιοχωρίου. Επίκαιρα άσματα απέδωσαν οι Χορωδίες της ενορίας Αγ. Ελευθερίου Επισκοπής Ναούσης και του Φιλοπροόδου Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος «Η Φωνή των Καταρρακτών» υπό την διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Δραγούμη.
Την εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμούς από τον Σεβασμιώτατο και τον Δήμαρχο της Έδεσσας. Ο κ. Τσεπκεντζής συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, ιδιαίτερα τον χοράρχη, αλλά και τους κατηχητές για την ενθουσιώδη συμμετοχή πολλών παιδιών στις Κατηχητικές Συνάξεις της πόλεως, ενώ ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τους συντελεστές και έδωσε πατρικές ευχές σε όλους για το εορταστικό Δωδεκαήμερο.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:29 - Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Η Ψυχική διάσταση της Κλιματικής κρίσης απαιτεί Άμεση δράση.

13:14 - ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης: «Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση το Φράγμα του Αλμωπαίου»

13:13 - Επίσκεψη του νέου διοικητή της 2α Μεραρχίας πεζικού στο Δημαρχείο Έδεσσας

15:40 - Αστεροσκοπείο έκπληξη στην Αρχαία Πέλλα!

15:37 - 6η Δ. ΣΥΝΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22/1: Πόλεμος και αιχμαλωσία του Λωτ (Γέν. 14,1-13)

15:35 - Γ. Καρασμάνης : Να γίνει πράξη το δημοτικό κολυμβητήριο στα Γιαννιτσά

13:39 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Μέχρι 31 Ιανουαρίου η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στο Δήμο σε έως και 60 δόσεις

13:35 - Να μπει τέλος στο αδιέξοδο χιλιάδων πολιτών με τις αποποιήσεις κληρονομιάς

13:30 - Λάκης Βασιλειάδης: Επικοινωνία με την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Ημαθίας κ. Μ. Παππά για την εξέλιξη της έκδοσης και κοινοποίησης πορισμάτων των ζημιών του 2024

13:27 - Κ. Τσιάρας προς αγρότες: «Υπάρχει διάθεση για συνεργασία και λύσεις»- «Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε τον πρωτογενή τομέα όρθιο»