Pellanet

Υπογραφή σύμβασης ανάπλασης Άρνισσας με προϋπολογισμό 540.000 €.

Υπογράφτηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο «Ανάπλαση οικισμού Άρνισσας – Α΄φάση», με προϋπολογισμό 540.000 €.

Το έργο περιλαμβάνει διαμορφώσεις πεζοδρομίων, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, ανάπτυξη αστικού εξοπλισμού, φυτεύσεις, κατασκευή αρδευτικού δικτύου, κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων και αποκατάσταση οδοστρώματος. Πρόκειται για την πρώτη φάση του ολοκληρωμένου σχεδιασμού σχεδιασμού για την ανάπλαση της Άρνισσας, που χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο».

Ο Δήμος Έδεσσας υλοποιεί το σύνολο των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί έναντι των δημοτών και συνεχίζει την οργανωμένη προσπάθεια για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές