Pellanet

Υπογράφηκε η έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος για το μουσικό σχολείο Γιαννιτσών

Υπογράφηκε η έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος για το μουσικό σχολείο Γιαννιτσών .Το μουσικό Σχολείο όπως αναφέρετε σε ανακοίνωση του :

Μετά από 23 χρόνια άοκνων προσπαθειών όλων των ενδιαφερόμενων και μετά από 23 χρόνια αγώνων πορειών, συγκεντρώσεων διαμαρτυριών, διαβουλεύσεων, παραστάσεων, και πιέσεων σε κάθε επίπεδο: παιδαγωγικές Διευθύνσεις , δημάρχους, περιφερειάρχες, πολιτευτές, βουλευτές, γενικούς γραμματείς υπουργείων, υφυπουργούς, υπουργούς, παραωρίμασε το θέμα και έτσι πλέον σήμερα – Υπογράφηκε σε πρώτη φάση η έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος για το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Εάν το έργο ολοκληρωθεί ως σχεδιάστηκε θα έχουμε στα Γιαννιτσά ίσως την μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην πόλη και αφορά την παιδεία, τον πολιτισμό και γενικά την αναβάθμιση της κοινωνικής εικόνας της πόλης .

Η Απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ «Έγκριση κτιριολογικού προγράμματος Μουσικού Σχολείου με Λυκειακές τάξεις Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Αποφασίζουμε την έγκριση του κτιριολογικού προγράμματος για το Μουσικό Σχολείο με Λυκειακές τάξεις Γιαννιτσών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρ/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Πέλλας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας δυναμικότητας διακοσίων (200) μαθητών/τριών Γυμνασίου και εκατό (100) μαθητών/τριών Λυκείου.

Τα προβλεπόμενα από το συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα αφορούν στα ελάχιστα όρια. Κατά την εκπόνηση της μελέτης του ανωτέρω Σχολικού κτιρίου επιτρέπεται αύξηση της συνολικής μικτής επιφάνειας μέχρι 10% για τη βελτιστοποίηση των χώρων, αλλά το αναθεωρημένο κτιριολογικό πρόγραμμα υπόκειται σε έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων».

https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A963%CE%9D46%CE%9C%CE%A4%CE%9…

Δημοσιεύτηκε στις 18 Δεκεμβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας