Pellanet

Έκτακτη επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα

στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα τις 2ας Μαΐου. Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον κ. Θεοδωρίδη έκανε αυτοψία στον οδικό άξονα της Πέλλας και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα Πέλλα – Παραλίμνη, κομμάτι το οποίο είναι έτοιμο και στο οποίο απομένουν μόνο οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό για να παραδοθεί σε κυκλοφορία. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών όπου είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις και παρακολούθησαν αθλητές κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους. Ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε στο Δ.Σ. του ΝΟΓ εντυπωσιασμένος από το τοπίο και δήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για το κωπηλατοδρόμιο. Μετά μετέβησαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως στην Θεοτόκου στα Γιαννιτσά όπου παρακολούθησαν τη Ακολουθία των Παθών και συνομίλησαν με πολίτες. Ακολούθησε, σύντομη επίσκεψη στην Κρύα Βρύση και στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Σωτήρος. Αμέσως μετά ο κ. Περιφερειάρχης μετέβη στην Βέροια . Ο κ. Τζιτζικώστας και ο κ. Θεοδωρίδης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες μετά τις εορτές του Πάσχα ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι τους συνοδέψαν και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ζωγράφου – Τσαντάκη Μαρία, Καράμπελα Μαρία και Ανδρίτσος Γιάννης και Άλκης Νουσηκύρου.

Δημοσιεύτηκε στις 4 Μαΐου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά