Pellanet

Eθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Παπανικολάου», διοργανώνουν την πρώτη για το 2026 εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ., στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, 2ος όροφος).

Με σταθερή προσήλωση στην προώθηση της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, ο Δήμος μας συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την εθελοντική αιμοδοσία, μια πράξη βαθιάς ανθρωπιάς που σώζει ζωές. Η ανάγκη για αίμα παραμένει διαρκής και επιτακτική, και κάθε συμμετοχή —ακόμη και μία φορά τον χρόνο— μπορεί να κάνει τη διαφορά για έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Η δράση πραγματοποιείται με την επιστημονική ευθύνη και υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», εξασφαλίζοντας πλήρη ασφάλεια και άνεση για όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Καλούμε τους δημότες, τους εργαζόμενους του Δήμου, τα μέλη των συλλόγων και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και να συμμετάσχουν σε αυτήν την πολύτιμη πράξη προσφοράς. Η συμβολή όλων είναι καθοριστική για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και την υποστήριξη των νοσοκομείων της πόλης μας.

 Δίνουμε αίμα – Δίνουμε ζωή. Ας ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με μια πράξη αλληλεγγύης που τιμά την κοινωνία μας και ενισχύει το αίσθημα συλλογικής ευθύνης.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιανουαρίου, 2026


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:57 - Παιδιά παίζουν σε ανοιχτές καταπακτές υδραγωγείου στη Νέα Πέλλα. Το ίδιο λάθος της ΔΕΥΑΠ για δεύτερη φορά.

16:58 - Ανακοίνωση Δήμου Σκύδρας για τον καθαρισμό οικοπεδικών χώρων

14:10 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

13:51 - Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2025 σε περιοχή της Χαλκιδικής

13:50 - Τουρισμός στην Κεντρική Μακεδονία: Από το μοντέλο «Ήλιος – Θάλασσα» στα clusters και το blockchain – Ενημέρωση από το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

13:37 - “Ενημέρωση για την 8η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 2026” στην Έδεσσα_ΔΔΕ Πέλλας

13:29 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

13:26 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

13:24 - ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

13:20 - Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στον Γλαρόκαβο την Κυριακή 5 Απριλίου