Pellanet

Κεντρική Μακεδονία: Εξήντα τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου

Στα εξήντα ανέρχονται πλέον τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Κεντρική Μακεδονία, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου κατά τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εκτελεστικών επιτροπών της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Κυρίζογλου ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών από τον ιό ανέρχεται πλέον σε έξι και κάλεσε τους δήμους, την ερχόμενη χρονιά, να προβλέψουν στους προϋπολογισμούς τους κονδύλια για εξειδικευμένου χαρακτήρα ψεκασμούς σε συγκεκριμένα σημεία εντός των ορίων τους.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:49 - Άμεσα συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για απόπειρα ληστείας

13:46 - Εκδήλωση παρουσίασης «έξυπνου και ψηφιακού θερμοκηπίου» από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και τη Cisco

13:45 - Α. Τζιτζικώστας: «Στις 5 Μαρτίου θα παρουσιάσω το σχέδιο δράσης για την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία»

13:42 - Στην ΚτΥπ για το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών, ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης

13:55 - Δήμος Αλμωπίας-Κοπή βασιλόπιτας του «Βοήθεια στο Σπίτι»

13:49 - Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πέλλας στο Δημαρχείο Έδεσσας

13:43 - Δήμος Κασσάνδρας- Ομιλία με θέμα “Ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον: Αντιμετωπίζοντας τον Σχολικό Εκφοβισμό και εντοπίζοντας τη Σεξουαλική Κακοποίηση Ανηλίκων”

13:39 - Βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: «Να μην γίνει το νερό σαν το ρεύμα ακριβό»

13:37 - Συνάντηση της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνάς Αηδονά με Δημάρχους της Π.Ε. Χαλκιδικής

12:45 - ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΔΕΣΣΗΣ