Pellanet

Κρίσιμες ώρες για την Νανά Καραγιάννη -Θα μείνει σε καταστολή για 10 ημέρες

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη, η οποία την Παρασκευή εισήχθη στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα λόγω της νευρικής ανορεξίας από την οποία πάσχει τα τελευταία χρόνια.

Η δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γιώργος Γεννηματάς, διασωληνωμένη στην Παθολογική καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι ΜΕΘ. Υστερα από εκκλήσεις βρέθηκε τελικά κρεβάτι εντατικής στο Αγία Ολγα όπου και μεταφέρθηκε το Σάββατο.  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάστασή της είναι κρίσιμη και όπως αναφέρει η Freddo, οι γιατροί δίνουν μάχη για να δυναμώσουν τον οργανισμό της.

Η Νανά μάλιστα, αναμένεται να μείνει για τουλάχιστον 10 μέρες σε καταστολή. Η κατάστασή της από χθες είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και της χορηγείται θεραπευτική αγωγή και ορός με κάλιο, σίδηρο και πολυβιταμίνες.  Στο πλευρό της έχει τον αδελφό της και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.

 

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.