Pellanet

Πρόσκληση συμμετοχής στην 6η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Σκύδρας

Συχνά δημοσιοποιούνται εκκλήσεις κι ανακοινώσεις για την προσφορά αίματος προκειμένου να καλυφθούν οι επείγουσες κι αυξανόμενες ανάγκες μεταγγίσεων για τις ιατρικές επεμβάσεις στα νοσοκομεία μας.

Το αίμα, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αναντικατάστατο, απαραίτητο για την υγεία και τη  σωτηρία των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, και στην ανάγκη αυτή μπορεί να βρεθεί ο καθένας μας. Γι΄αυτό είναι καθοριστική η αιμοδοσία και μάλιστα ο ρόλος των εθελοντών αιμοδοτών.

Έτσι ο Δήμος Σκύδρας προκειμένου να συμβάλει στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος διοργανώνει την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία κι απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη που είναι υγιής και ηλικίας 18 έως 65 ετών, ώστε να συμμετάσχει σ΄αυτήν τη μεγάλη πράξη αλληλεγγύης.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, από τις 09:00’ έως τις 13:00’, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και το Σύλλογο Εργαζομένων Ο.Τ.Α.  Ν.Πέλλας (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) που ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους ενημέρωση και λήψη Δειγμάτων Μυελού των Οστών από το Σύλλογο Αλμωπίας «Προσφορά Ζωής» τον οποίο επίσης ευχαριστούμε.

Αρμόδια για το συντονισμό της δράσης είναι η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 2381351804 και 6980414242.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μια κορυφαία πράξη που χαρακτηρίζει μια κοινωνία συνοχής κι αλληλεγγύης για την οποία όλοι αγωνιζόμαστε.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:00 - Επίδοση της Ετήσιας Έκθεσης Δραστηριοτήτων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

10:58 - Δήμος Πέλλας- ΕΔΔΥΠΠΥ- ΚΕΠ Υγείας: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την παχυσαρκία

10:55 - Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Επιδιώκουμε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για κάθε ενδεχόμενο»

10:50 - Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ

10:48 - Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε Άγρα, Κερασιά, Βρυτά

14:42 - Το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ «ΠαιχνιδίΖω» στην Κρύα Βρύση είναι εδώ και φέτος!

14:38 - Θέατρο Σκιών στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Καλοκαιρινές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

14:35 - Οδηγίες Πολιτικής Προστασίας ενόψει της μεταβολής του καιρού αύριο Παρασκευή 20/06 και το Σάββατο 21/06, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους

14:32 - ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

11:29 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ