Pellanet

Ραγάδες τέλος! Τρία ΜΥΣΤΙΚΑ για να απαλλαγείς μια και καλή!

Οι ραγάδες μπορεί να δημιουργηθούν από την αυξομείωση του βάρους, την απότομη ανάπτυξη και γενικότερα από ο τέντωμα του δέρματος.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε; Δείτε τα 3 βασικά μυστικά που αν ακολουθήσετε θα δείτε τις ραγάδες να εξαφανίζονται! Το βασικότερο όλων είναι η σωστή και τακτική ενυδάτωση τόσο εκ των έσω (πίνοντας αρκετό νερό καθημερινά), όσο και εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, ενυδατώστε σωστά την περιοχή όπου εμφανίζεται το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα, λίγο ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας.

Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ραγάδων παίζει και το μασάζ της εν λόγω περιοχής. Πάρτε λοιπόν έλαιο βιταμίνης Ε και κάντε στα προβληματικά σημεία μασάζ για περίπου 15 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος και θα μειώσετε την εμφάνιση των ανεπιθύμητων αυτών γραμμών. Τέλος, αναμείξτε λίγο αλεσμένο καφέ με λίγο ελαιόλαδο και φτιάξτε ένα σπιτικό scrub σώματος που θα απομακρύνει αυτά τα αντιαισθητικά σημάδια. Απλώστε λοιπόν τη μάσκα με απαλές κυκλικές κινήσεις, αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:09 - Πορεία για τα Τέμπη στα Γιαννιτσά – Σε Εξέλιξη

12:38 - Επίσκεψη του τμήματος Μηχανικών του 1ου ΕΠΑΛ στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Γιαννιτσών

11:42 - Στο 3ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης «Δυναμικές και ανθεκτικές καλλιέργειες το κλειδί για την Περιφερειακή Ανάπτυξη»

11:38 -   Ο  ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

11:35 - Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν

11:32 - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ-Κοπή πίτας

18:17 - ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

14:44 - Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

13:42 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων την 28η Φεβρουαρίου – Κανονικά η αποκομιδή την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου

13:12 - Σε εκδήλωση για την ενεργειακή αναβάθμιση που οδηγεί στην πράσινη μετάβαση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Κ. Κεχαγιαδάκης