Pellanet

Συνάντηση της Θ. Τζάκρη με τον Πρόεδρο του ΟΣΚ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη, συναντήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της, με τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΟΣΚ, Παναγιώτη Κερχουλά. Στη συνάντηση η Υφυπουργός έθεσε το θέμα της άμεσης δρομολόγησης της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης για την επέκταση των υφιστάμενων κτιριακών υποδομών του Ενιαίου Λυκείου Αριδαίας, της επισκευής του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και της κατασκευής καινούργιου δημοτικού κτιρίου στους Γαλατάδες Γιαννιτσών. Κατά τη συνάντηση αποφασίστηκε επίσκεψη της Υφυπουργού με κλιμάκιο του ΟΣΚ και αρχιτέκτονες του Οργανισμού την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στους προαναφερόμενους χώρους των σχολικών κτιρίων προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να συζητήσουν τις άμεσες παρεμβάσεις που απαιτούνται για την οριστική επίλυση των υφιστάμενων αναγκών. Ο Πρόεδρος του ΟΣΚ ενημέρωσε την Υφυπουργό ότι στα πλαίσια της προτεραιότητας κατασκευής σχολικών κτιρίων εξελίσσονται παράλληλα δυο μελέτες νηπιαγωγείων βαριάς κατασκευής, μια για την Παραλίμνη Γιαννιτσών και μια για τη δημιουργία ενός νηπιαγωγείου στο χώρο του 8ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών. Τα δυο νηπιαγωγεία πρόκειται να δημοπρατηθούν άμεσα. Τέλος, ο κ. Κερχουλάς ενημέρωσε την Υφυπουργό για την τοποθέτηση δυο λυόμενων στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας.

Δημοσιεύτηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:46 - Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι στην Πιερία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

13:30 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη βία μεταξύ ανήλικων σε δημόσιους χώρους και την επίτευξη της ασφάλειά τους

13:27 - Συνάντηση εργασίας του ΥΜΑΘ Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα με τον Ευρωβουλευτή της ΝΔ Φρέντη Μπελέρη

13:26 - Διονύσης Σταμενίτης: «Η υλοποίηση του έργου Αρδευτικό Σύστημα Αλμωπαίου θα προχωρήσει κανονικά, με αύξηση προϋπολογισμού»

13:23 - Με τον νεανικό αέρα των μαθητών που ζωντανεύουν την Ιστορία η Βουλή τίμησε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

12:16 - Πρόσκληση του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου στην εκδήλωση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου

12:13 - «Πρόσληψη μόνιμης Ιατρού ειδικότητας ΩΡΛ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών »

12:08 - Γιάννης Βρούτσης: «Είναι χρυσή ευκαιρία για την Ελλάδα να βρεθεί στην πρωτοπορία του νέου Ολυμπιακού αθλήματος, της Παράκτιας Κωπηλασίας»

12:05 - Διονύσης Σταμενίτης: «Τους επόμενους μήνες αναμένεται η δημοπράτηση του Φράγματος του Αλμωπαίου»

12:04 - Σεμινάριο Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Γιαννιτσών