Pellanet

Ολοκληρώθηκε η έκδοση 98.000 διπλωμάτων οδήγησης -Εκκρεμούσαν επί 1,5 χρόνο

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι επί 1,5 χρόνο αδυνατούσαν να παραλάβουν τις άδειες οδήγησης τους εξαιτίας της στρεβλής νομοθεσίας.

Σημειώνεται ότι ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης 98.012 διπλωμάτων πραγματοποιήθηκε κατόπιν παρέμβασης του περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης επισκεπτόμενος τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εντατική και υπερωριακή (και τα Σαββατοκύριακα, εδώ και 3 μήνες) εργασία τους και επέβλεψε τη διαδικασία, παραδίδοντας και ο ίδιος διπλώματα σε πολίτες.

Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλίας Δόλγυρας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την αποφασιστικότητα που επέδειξε, «βάζοντας τέλος σε ένα χάος» και εξήρε το φιλότιμο των εργαζομένων.

Παράλληλα υπογράμμισε πως με παρέμβαση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το υπουργείο Μεταφορών, το προσωρινό δίπλωμα σε λίγες μέρες θα αποτελεί νόμο του κράτους με αποτέλεσμα να δοθεί οριστικό τέλος στη μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών.

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκεμβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους