Κάτω από τη βάση πήραν από την «ανεξάρτητη» επιτροπή του υπουργείου Υγείας οι τέσσερις στους πέντε διοικητές και αναπληρωτές διοικητές […]
Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου, 2015
Δεν είναι πάντοτε δυνατό να αποφύγουμε να φάμε κάτι μετά τις 12 το βράδυ.Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείς μέχρι αργά […]
Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου, 2015
Το γαιδουράγκαθο είναι ένα βότανο θησαυρός που κάθε σπίτι πρέπει να έχει στο ντουλαπάκι του! Παρόλο που οι ιδιότητες του […]
Δημοσιεύτηκε στις 7 Δεκεμβρίου, 2015
Παρά τις σημαντικές προόδους που έχουν σημειωθεί, ο ιός HIV που προκαλεί το AIDS, συνεχίζει να είναι μια από τις […]
Δημοσιεύτηκε στις 1 Δεκεμβρίου, 2015
ΜΑΝΤΙΣΟΝ, Ουισκόνσιν. Φωνητικές χορδές στο εργαστήριο κατασκεύασαν Αμερικανοί επιστήμονες, δημιουργώντας την προοπτική αποκατάστασης της φωνής εκατομμυρίων ασθενών που πάσχουν από […]
Δημοσιεύτηκε στις 1 Δεκεμβρίου, 2015
Ένας Έλληνας καθηγητής Οφθαλμολογίας, στο Πανεπιστήμιο Harvard στις ΗΠΑ, σώζει όχι μόνο μάτια αλλά και ζωές με μία μέθοδο που […]
Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου, 2015
Η βρώμη είναι ένα δημητριακό υψηλής διατροφικής αξίας, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα και […]
Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου, 2015
Ένα από τα πιο αδικημένα φρούτα, ο λωτός σχεδόν άγνωστος για τους περισσότερους δεν έχει καταφέρει να πάρει την θέση […]
Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου, 2015
Έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έλαβε ο πρώτος γενετικά τροποποιημένος σολομός για εμπορική διάθεση, και μάλιστα […]
Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου, 2015
Τρώγονται ψητά ή βραστά, χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική, ενώ σε κάποιες περιοχές της Ασίας γίνονται ακόμη και αλεύρι. […]
Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου, 2015